loading

Pure Collagen

Colagen din gama luxury!
NoordCode Pure Collagen este obtinut de la vaci hranite cu iarba in Alpii francezi. Puritatea si raportul optim de proteine au fost testate intr-un laborator independent.
NoordCode Pure Collagen este alternativa europeana pentru Bulletproof Collagen Protein.
Fara indulcitori sau arome adaugate. Fara lactoza.
Contine: 350 grame
Produs unic in Romania, de cea mai inalta calitate!

220,00 lei

  • Transport

    Pentru toate comenzile, expedierile se fac prin curier. Sau, gratuit, pentru comenzile mai mari de 1500 lei.

  • Pret

    Preturile produselor de pe site nu includ si livrarea.

Descriere brand

NoordCode este o marca europeana de produse functionale care indeplineste cele mai inalte standarde. In spatele NoordCode se afla o echipa dedicata, in frunte cu unul dintre cei mai cunoscuti biohackeri din Europa. Produsele sunt rezultatul a foarte multor ani de cautare, a celor mai bune ingrediente de pe continentul nostru.

Inspiratia pentru numele “NoordCode” a venit din standardele de inalta calitate nord-europene. Mentalitatea vikinga a nordului, nu face compromisuri si nu se multumeste cu o calitate medie!

Toate produsele NoordCode sunt fabricate din ingrediente de cea mai inalta calitate: fara antibiotice, fara toxine, fara mucegai sau oxidare. Produsele NoordCode contin doar lapte de vaca alpin, organic, de la vacute ce pasc libere in Alpi, hranite cu iarba (grass-fed) si cu ingrediente crude, pure, ori de cate ori este posibil. NoordCode cunoaste sursa ingredientelor si dovedeste calitatea prin teste de laborator si certificari.

Filozofia produselor NoordCode – o dieta alimentara curata, integrala, care are ca scop reducerea inflamatiei din corp.

Corpul si Creierul tau va iubi aceste produse si te va rasplati cu vitalitate si o stare de bine!

Colagenul pur hidrolizat NoordCode este obtinut 100% de la vaci din Franta hranite cu iarba. Principalele surse de colagen sunt pielea, tendoanele, cartilajele si oasele.
Putem obtine o cantitate mica de colagen din alimente, cum ar fi bulionul de oase si carnea de organe, dar o persoana obisnuita nu primeste aproape deloc colagen din alimente.

De ce Pure Collagen de la Noordcode?
◉ Deoarece totul incepe cu puritatea ingredientelor!
Colagenul NoordCode este obtinut de la vaci din Franta hranite cu iarba. Vacile mananca iarba pe tot parcursul anului. Hrana lor nu contine hormoni sau antibiotice, astfel incat produsul final este de cea mai inalta calitate.
◉ Puritatea si raportul optim de proteine au fost testate intr-un laborator independent.

◉ Nu se adauga nimic la acest colagen pur. Nu are arome adaugate, indulcitori si conservanti. Se dizolva usor in lichide reci si fierbinti si este, de asemenea, usor de digerat.
◉ Testat in laboratorul propriu pentru puritate.
◉ Colagenul pur NoordCode contine aminoacizi nedeteriorati si usor de digerat datorita hidrolizarii enzimatice.

Colagenul pur hidrolizat NoordCode contine o cantitate mare de aminoacizi functionali de lizina si prolina. Profilul de aminoacizi ai colagenului este diferit de aminoacizii din proteina din zer sau din gelatina, asa ca este benefic sa obtinem proteine din diferite surse, pentru un echilibru adecvat al aminoacizilor esentiali.

Procesul de fabricatie NoordCode respecta cele mai inalte standarde europene. Proteina de colagen pur este procesata enzimatic pentru a-i lasa peptidele nedeteriorate. Rezulta o proteina foarte biodisponibila, cu gust neutru.

Beneficiile colagenului:
Colagenul este proteina dominanta in tesutul conjunctiv si se gaseste sub diferite forme in tesuturile tuturor speciilor. Proteinele contribuie la mentinerea oaselor si a masei musculare normale. Capacitatea naturala a organismului de a produce cantitati de sustinere de tesut conjunctiv scade dupa varsta de 25 de ani.

Peptida de colagen bovin 100% hidrolizata, obtinuta de la vaci hranite cu iarba.
Informatii despre alergii:
NoordCode Pure Collagen poate contine urme de nuci (procesate intr-o fabrica care manipuleaza nuci).
◉ A se pastra la loc uscat, intunecat si racoros, la o temperatura cuprinsa intre 10°C si 23°C.
O dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos sunt importante.

Instructiuni de utilizare:
Amestecati zilnic 1 lingura NoordCode Pure Collagen cu cafea, ceai, smoothie-uri, lapte de cocos\migdale, supe si alte lichide calde si reci. Gustul este bland. Puteti adauga indulcitor natural (stevia, xilitol sau eritritol) sau condimente.
Un pachet de colagen pur NoordCode contine 350 g, ceea ce inseamna aproximativ 30 de portii.
Reteta de cafea hranitoare – Cafea Bulletproof:
Pentru a hrani Creierul si Corpul cat mai eficient se amesteca intr-un blender o ceasca de cafea proaspata Noordcode Pure Coffe cu 1 lingurita de Organic Pure Ghee, impreuna cu 1 lingurita de Organic Pure Noordcode C8 MCT OIL din nuca de cocos. Pentru efect maxim se adauga si o lingura de colagen NoordCode Pure Collagen.
Rezultatul?
Pe langa gustul desavarsit, profitati din plin de o energizare maxima a Creierului dvs. Acest lucru se intampla deoarece polifenolii (antioxindanti) din cafea se absorb cel mai bine in combinatie cu grasimile sanatoase, iar Organic Pure Ghee, impreuna cu Uleiul Organic Pure C8 MCT Oil din nuca de cocos este cea mai buna sursa de hrana pentru neuronii dvs! In plus, pielea si muschii dvs va vor fi recunoscatori!

 

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi la magazin