loading

Pure Coffee Light Roast Whole Beans

Vreti sa va simtiti cu mai multa energie?
Cafeaua fara toxine de mucegai este solutia!
Incepeti-va ziua cu aceasta cafea curata – Pure Coffe LightRoast, de la Noordcode. 100% Arabica, contine boabe de cafea curate, cu prajire usoara care provine de la o singura ferma de cafea, din Brazilia. Datorita acestui fapt s-a putut obtine cea mai pura cafea, testata in laborator, fara toxine si mucegai. Contine 250 g de boabe de cafea cu note de aroma de portocale, citrice si nuci. Prajite lent, tocmai pentru a pastra calitatea si gustul luxury.
Cafea fara toxine.
Unica in Romania!

120,00 lei

  • Transport

    Pentru toate comenzile, expedierile se fac prin curier. Sau, gratuit, pentru comenzile mai mari de 1500 lei.

  • Pret

    Preturile produselor de pe site nu includ si livrarea.

Descriere brand

NoordCode este o marca europeana de produse functionale care indeplineste cele mai inalte standarde. In spatele NoordCode se afla o echipa dedicata, in frunte cu unul dintre cei mai cunoscuti biohackeri din Europa. Produsele sunt rezultatul a foarte multor ani de cautare, a celor mai bune ingrediente de pe continentul nostru.

Inspiratia pentru numele “NoordCode” a venit din standardele de inalta calitate nord-europene. Mentalitatea vikinga a nordului, nu face compromisuri si nu se multumeste cu o calitate medie!

Toate produsele NoordCode sunt fabricate din ingrediente de cea mai inalta calitate: fara antibiotice, fara toxine, fara mucegai sau oxidare. Produsele NoordCode contin doar lapte de vaca alpin, organic, de la vacute ce pasc libere in Alpi, hranite cu iarba (grass-fed) si cu ingrediente crude, pure, ori de cate ori este posibil. NoordCode cunoaste sursa ingredientelor si dovedeste calitatea prin teste de laborator si certificari.

Filozofia produselor NoordCode – o dieta alimentara curata, integrala, care are ca scop reducerea inflamatiei din corp.

Corpul si Creierul tau va iubi aceste produse si te va rasplati cu vitalitate si o stare de bine!

Cafeaua este Regina fiecarei zile! Este bogata in polifenoli si contine peste o mie de compusi care imbunatatesc functionarea celulelor. De aceea, multi dintre noi “ne pornim motoarele” doar dupa ce bem prima gura de cafea. Insa, de departe, cel mai mare beneficiu pe care ni-l ofera cafeaua, este acela ca ne ajuta sa traim mai mult, conform ultimelor studii din domeniul longevitatii. Dar, cu o conditie! Sa folosim doar cafea premium – luxury, care sa nu contina toxine de mu-cegai! Pentru ca in general cafeaua contine toxine, chiar daca poarta denumirea de cafea organica. Iar aceste toxine de mucegai inhiba mitocondriile, adica exact productia de energie.

Tocmai acesta este motivul pentru care, de cele mai multe ori, dupa ce consumam o ceasca de cafea ne simtim nervosi, anxiosi, sau obositi, iar deseori simtim o stare de agitatie interioara. Acum in Romania este timpul sa ne bucuram de cea mai sanatoasa si gustoasa cafea!

De ce Noordcode Pure Coffee?
NoordCode Pure Coffee are un scor de 88,5 pe o scara de 100 de puncte. Cuparea este o modalitate de a evalua calitatea unei cafele in industria cafelei. Un scor de peste 85 de puncte este considerat nota de “Specialitate”. NoordCode Pure Coffee este 100% Arabica si provine de pe o singura mosie din Brazilia, Norte Pioneiro. Ferma “California” indeplineste standardele inalte pentru o productie ecologica si fara toxine. Pentru a monitoriza calitatea, boabele de cafea sunt testate intr-un laborator independent.
Fermentarea in stil etiopian si prajirea lenta garanteaza un gust optim, fara nici un gust amarui sau ars. Procesul de prajire este optimizat conform celor mai recente cercetari stiintifice si standardelor europene. Pentru prajire sunt luati in considerare multi factori care afecteaza calitatea, cum ar fi vremea, umiditatea si temperatura boabelor. Pentru a mentine aceeasi aroma consistenta in fiecare lot, procesul de prajire este un amestec de cupa traditionala (degustare), de catre maestri prajitori, si echantionare stiintifica cu un profil de prajire.

NoordCode nu face prajirea intunecata, ca majoritatea cafelelor comerciale. Prin prajire excesiva, cafeaua capata o aroma puternica, care ascunde toxinele si oxidarea. NoordCode Pure Coffee este prajita in mod ideal si veti observa diferenta.

  NoordCode Pure Coffee este o cafea bine echilibrata, care are aciditate și corp optime. Portocalele și citricele sunt primele nuante pe care le vei simti, iar gustul persistent al nucilor iti face ziua mai buna.

  Caracteristici ale Noordcode Pure Coffee Light Roast Macinata:
◉ Cafea 100% Arabica, care provine de la o singura ferma;
◉ Prajire usoara, ideala pentru aparatele de cafea tip picurare;
◉ Boabe macinate;
◉ Note de aroma de portocale, citrice si nuci;
◉ Scor de cupping de 88,5;
◉ Testat în laborator pentru aflatoxine si mucegaiuri;
◉ Prajire lenta pentru a mentine nutrientii benefici Creierului si Corpului nostru;
◉ Aroma proaspata datorita ambalajului imediat sub vid;
◉ Vine intr-un recipient etans pentru depozitare usoara.

   NoordCode Pure Coffee Light Ground este cafeaua luxury pentru cei care se respecta si isi respecta sanatatea!

◉ Cafea 100% Arabica, care provine de la o singura ferma, tocmai pentru a asigura puritatea si calitatea premium.
◉ A se pastra la temperatura camerei intr-un recipient ermetic, ferit de caldura, lumina directa a soarelui si umiditate.
◉ Reteta de cafea hranitoare – Cafea Bulletproof:
Pentru a hrani Creierul si Corpul cat mai eficient se amesteca intr-un blender o ceasca de cafea proaspata Noordcode Pure Coffe cu o ingurita de Organic Pure Ghee impreuna cu o lingurita de Organic Pure Noordcode C8 MCT OIL din nuca de cocos.

Rezultatul?
Pe langa gustul desavarsit, profitati din plin de o energizare máxima a Creierului dvs. Acest lucru se intampla deoarece polifenolii (antioxindanti) din cafea se absorb cel mai bine in combinatie cu grasimile sanatoase, iar Organic Pure Ghee, impreuna cu Uleiul Organic Pure C8 MCT Oil din nuca de cocos este cea mai buna sursa de hrana pentru neuronii dvs!

 

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi la magazin