loading

Kids’ NeuroVite Multivitamin Chewables

By Dr. Daniel Amen
120 produse de mestecat pinguin cu aromă de citrice

Iti doresti un copil sanatos, cu o minte sclipitoare?
Kid`s Neurovite este solutia! Acest supliment pentru copii, creat special de unul dintre cei mai mari experti in sanatatea Creierului din lume, ofera micutului tau nutrientii esentiali si extracte de plante care au ca scop hranirea Creierului, precum si a corpului activ al copilului.
Kid`s Neurovite contine peste 50 de vitamine si minerale, in doar 2 tablete masticabile pe zi, fara zahar, sub forma de pinguin, pentru a ajuta la umplerea oricaror carente nutritionale din dieta copilului dumneavoastra.
Unic in Romania!

390,00 lei

  • Transport

    Pentru toate comenzile, expedierile se fac prin curier. Sau, gratuit, pentru comenzile mai mari de 1500 lei.

  • Pret

    Preturile produselor de pe site nu includ si livrarea.

Descriere brand

Cine este Dr. Daniel Amen?
Dr. Daniel Amen este un psihiatru celebru din SUA, cercetator in neurostiinte, specialist in imagistica Creierului, distins membru al Asociatiei Americane de Psihiatrie si nu in ultimul rand, unul dintre cei mai iubiti doctori de la Hollywood. In 2015, cercetarile lui in imagistica Creierului, i-a adus incadrarea in Top 20, cele mai importante descoperiri stiintifice.

Ce sunt suplimentele BrainMD?
“In cei peste 30 de ani de practica clinica (si-a inceput cariera ca medic psihiatru in armata Statelor Unite) am mentinut un standard deasupra tuturor: am recomandat intotdeauna numai suplimente pe care le-as oferi si familiei mele. Acest principiu m-a determinat sa-mi creez propria linie de suplimente: BrainMD.”
BrainMD sunt cele mai de calitate suplimente care optimizeaza sanatatea Creierului si echilibreaza corpul!

De ce BrainMD si nu alte suplimente?
Suplimentele BrainMD sunt produse doar din ingrediente care au fost cercetate si validate clinic, in doze determinate stiintific. Fiecare produs, inainte de a fi scos pe piata, trece printr-o serie de testari clinice, inainte de a fi certificat de o institutie independenta.

Kid`s Neurovite este probabil cel mai eficient, sigur si curat supliment de pe piata care acopera in totalitate bazele nutritionale cu cele mai bune multivitamine si minerale pentru sanatatea Creierului in dezvoltare a copilului.

Caracteristici Kid`s Neurovite:

◉ Contine vitaminele necesare pentru a sprijini dezvoltarea sanatoasa a Creierului copiilor;
◉ Nu contine fier, care poate degrada nutrientii;
◉ Nutrienti in forme biodisponibile, cum ar fi acidul folic metilat și B12;
◉ Fara ingrediente inutile, cum ar fi dioxid de titan, coloranti artificiali sau zahar;
◉ Fara ingrediente potential daunatoare, cum ar fi cianocobalamina (cianura atasata la vitamina B12).

Diferenta dintre NeuroVite Plus si celelalte suplimente de pe piata:

Diferenta dintre NeuroVite Plus si celelalte suplimente de pe piata:
◉ Toti nutrientii sunt furnizati in doze stabilite de Academia Nationala de Medicina din SUA, pentru a fi sigure si eficiente pentru copii.
◉ NeuroVite pentru copii contine un spectru larg de extracte de plante, minerale si vitamine pentru copii, care ajuta la cresterea corpului si face ca, Creierul sa functioneze cat mai bine:
1. Vitaminele B, vitamina C si magneziul creeaza energia necesara pentru a stimula cresterea si dezvoltarea copilului;
2. Folatii, vitaminele B6, B12, A si D, zincul si iodul sunt esentiale pentru dezvoltarea sanatoasa a Creierului micutului tau;
3. Vitamina A, luteina si zeaxantina sustin sanatatea ochilor, inclusiv a corneei si a retinei copilului;
4. Vitaminele A, C si D, zincul si seleniul ajuta la intarirea sistemului imunitar;
5. Calciul, magneziul, borul, siliciul si vitamina D sustin rezistenta oaselor si a muschilor.

◉ Majoritatea vitaminelor pentru copii contin zahar. Aceste tablete dragute, cu gust de portocala, in forma de pinguin, sunt indulcite cu xilitol, un alcool natural de zahar, care se gaseste in plante si care nu creste glicemia.
◉ Si, spre deosebire de gumele lipicioase, cu zahar, aceste produse de mestecat nu vor provoca carii copiilor dvs!

Luna 1

Nutrienții studiati clinic se pun la treabă

Luna 2-3

Deficiențele nutriționale sunt corectate (variază în funcție de persoană)

Luna 4

Amplifică beneficiile și susține sănătatea pe termen lung


◉ Beneficii cercetate clinic:
BrainMD este o companie a cărei produse se bazează doar pe știință.
BrainMD folosește doar ingrediente cercetate clinic, în dozajele dovedite științific că sunt eficiente, care creează rezultate reale.

Încearcă Kid`s Neurovite iar copilul tău se va bucură de:

◉ Productie de energie pentru o crestere sanatoasa;
◉ Dezvoltare optima a creierului;
◉ Un sistem imunitar puternic;
◉ Vedere sanatoasa;
◉ Densitate osoasa si forta musculara.

Mineralele, vitaminele si nutraceuticele vin intr-o mare varietate de forme, care le pot afecta intr-o proportie mare eficacitatea.
In Kid’s Neurovite sunt incluse doar ingrediente de cea mai inalta calitate si care sunt cele mai biodisponibile:
1. Vitamina A 1250 IU. Aceasta vitamina puternica este cruciala pentru dezvoltarea si intretinerea creierului, plamanilor, ochilor si vederii, precum si a tractului intestinal. De asemenea, este esential pentru un sistem imunitar puternic. BrainMd foloseste vitamina A autentica, nu beta-caroten, pe care multi oameni/copii au probleme sa o transforme in vitamina A functionala.
2. Vitamina C 100 mg. Vitamina C este binecunoscuta ca un antioxidant puternic. Protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi si a altor toxine. Este, de asemenea, un cofactor esential pentru enzimele care produc neurotransmitatori, detoxifica si sintetizeaza colagen pentru gingii, articulatii si alte tesuturi conjunctive ale corpului.
3. Vitamina D 400 IU. Cunoscuta in mod traditional ca vitamina osoasa, vitamina D este esentiala pentru cresterea organelor. Ficatul si rinichii transforma vitamina D intr-un hormon puternic pentru circulatie si sistemul imunitar, creier, inima si alte organe. Superioara vitaminei D2, vitamina D3 (colecalciferol) este numita “vitamina soarelui”, deoarece lumina ultravioleta stimuleaza pielea sa o produca. Vitamina D3 promoveaza managementul sanatos al starii de spirit si functia cognitiva.
4. Vitamina E 8 IU. Aceasta vitamina antioxidanta reprezinta o protectie importanta pentru membranele celulare, care sunt cele mai dinamice parti de lucru ale tuturor celulelor noastre. Acest supliment ofera intregul spectru de vitamine Es – alfa-, beta-, gamma- si delta-tocoferol – care sunt prezente intr-o dieta sanatoasa.
5. Vitamina K 11 mcg. Cea mai puternica forma de vitamina K este vitamina K2 sub forma de menachinona-7 (MK-7). Aceasta vitamina activeaza proteinele care sustin maturarea celulelor creierului, supravietuirea si conducerea electrica. Vitamina K2 promoveaza mecanismele de coagulare, necesare pentru vindecarea sanatoasa a ranilor. De asemenea, ajuta la asigurarea ca calciul va forma depozite dure numai in oase, dinti si unghii, nu in inima, vasele de sange, creier si alte tesuturi moi, unde pot provoca vatamari.
6. Vitamina B1 6 mg. Tiamina (vitamina B1) este esentiala pentru ca creierul si alte organe sa proceseze proteinele, carbohidratii si grasimile. Este necesar ca organismul sa produca energie si sa metabolizeze aminoacizii si z

 

1. Cum se ia Kid’s Neurovite?
Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 9 ani pot lua 2 comprimate masticabile (1 portie) pe zi, pentru fiecare 40 de kilograme greutate corporala. Copiii mai mari de 9 ani pot lua 4 comprimate masticabile (2 portii) pe zi. Daca se uita sa se administreze intr-o zi, este in regula sa se dubleze doza urmatoare.

2. Cum se recomanda sa se ia Kid’s Neurovite?
Dupa micul dejun si/sau dupa cina functioneaza cel mai bine, sau se poate lua intreaga doza zilnica odata, mai ales ca masticabilele au un gust atat de bun!

3. Care este diferenta dintre Kid’s Neurovite si alte suplimente pentru copii de pe piata?
Aceasta formula urmeaza principiul medical “In primul rand, nu face rau” prin omiterea tuturor ingredientelor care nu s-au dovedit sigure pentru copii. Utilizeaza cele mai active ingrediente nutritive disponibile. Protejeaza impotriva decalajelor nutritionale care pot aparea in alimentatia copiilor. Si nu include ZAHAR!

4. De ce nu contine fier Kid’s Neurovite?
Exista o incertitudine in randul expertilor cu privire la cat este de sigura administrarea fierului, in acelasi timp cu vitamina C si alti antioxidanti. Ca atare, pentru a fi in siguranta, este prudent sa se administreze fierul separat de alte suplimente alimentare.

5. Este necesar sa se administreze doua tablete de Kid’s Neurovite pe zi?
Din punct de vedere tehnic, nu este posibil sa se obtina toti nutrientii, de care are nevoie un copil, intr-o singura tableta de dimensiuni rezonabile. De aceea, este nevoie de doua comprimate pentru o doza minima.

6. Cat de sigure sunt aceste suplimente pentru copii pe termen lung?
BrainMD a avut mare grija sa se asigure ca aceste doze se incadreaza bine in intervalele de eficacitate si siguranta, determinate de Institutul de Medicina, autorizat de catre Academia Nationala de Stiinte din S.U.A. Prin urmare, ele sunt cat se poate de sigure.

Beneficii

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi la magazin