loading

Brain & Memory Power Boost

By Dr. Daniel Amen
120 capsule

Aveti probleme cu memoria?
Brain & Memory Power Boost este solutia!
Chiar functioneaza!
Sase dintre cele mai cercetate plante medicinale si nutraceutice care stimuleaza Creierul se afla in acest supliment miraculos!

760,00 lei

  • Transport

    Pentru toate comenzile, expedierile se fac prin curier. Sau, gratuit, pentru comenzile mai mari de 1500 lei.

  • Pret

    Preturile produselor de pe site nu includ si livrarea.

Descriere brand

Cine este Dr. Daniel Amen?
Dr. Daniel Amen este un psihiatru celebru din SUA, cercetator in neurostiinte, specialist in imagistica Creierului, distins membru al Asociatiei Americane de Psihiatrie si nu in ultimul rand, unul dintre cei mai iubiti doctori de la Hollywood. In 2015, cercetarile lui in imagistica Creierului, i-a adus incadrarea in Top 20, cele mai importante descoperiri stiintifice.

Ce sunt suplimentele BrainMD?
“In cei peste 30 de ani de practica clinica (si-a inceput cariera ca medic psihiatru in armata Statelor Unite) am mentinut un standard deasupra tuturor: am recomandat intotdeauna numai suplimente pe care le-as oferi si familiei mele. Acest principiu m-a determinat sa-mi creez propria linie de suplimente: BrainMD.”
BrainMD sunt cele mai de calitate suplimente care optimizeaza sanatatea Creierului si echilibreaza corpul!

De ce BrainMD si nu alte suplimente?
Suplimentele BrainMD sunt produse doar din ingrediente care au fost cercetate si validate clinic, in doze determinate stiintific. Fiecare produs, inainte de a fi scos pe piata, trece printr-o serie de testari clinice, inainte de a fi certificat de o institutie independenta.

   Creierul este cel mai complex organ al corpului nostru. Acest lucru se datoreaza faptului ca functioneaza prin mai multe mecanisme, pentru a ne permite sa acordam atentie, focus, sa procesam informatii, sa intelegem, sa invatam si mai ales sa ne amintim.

  In general, suplimentele pentru Creier se adreseaza doar unuia sau doua dintre aceste mecanisme.

  Mai mult decat un supliment de memorie, Brain&Memory Power Boost abordeaza cinci mecanisme diferite care stau la baza functionarii Creierului:

1. Conectivitate mentala. Sinapsele ajuta la transmiterea de mesaje intre Creier si Corp. Fosfatidilserina este esentiala pentru structura si functia sinapselor.
2. Energia creierului. Creierul consuma 20% din energia corpului in repaus si mai mult in timpul concentrarii. Acetilcarnitina si acidul alfa-lipoic ajuta la generarea energiei de care creierul are nevoie.
3. Circulatie sanguina. Creierul are nevoie de un aport constant de sange bogat in oxigen si nutrienti. Ginkgo imbunatateste fluxul de sange catre creier.
4. Protectie antioxidanta. Radicalii liberi pot deteriora celulele pretioase ale creierului. N-acetilcisteina este un antioxidant puternic care le opreste.
5. Productia de acetilcolina. Acetilcolina este importanta pentru memorie si invatare. Huperzina A ajuta la mentinerea nivelurilor sanatoase de acetilcolina.

 Brain&Memory Power Boost – pentru a beneficia la maxim de o memorie de elefant, de claritate mentala si de concentrare, indiferent de varsta.

Luna 1

Nutrienții studiati clinic se pun la treabă

Luna 2-3

Deficiențele nutriționale sunt corectate (variază în funcție de persoană)

Luna 4

Amplifică beneficiile și susține sănătatea pe termen lung

◉ Beneficii cercetate clinic:

 BrainMD este o companie a carei produse se bazeaza doar pe stiinta.
 BrainMD foloseste doar ingrediente cercetate clinic, in dozajele dovedite stiintific ca sunt eficiente, care creeaza rezultate reale.

 Incearca Brain & Memory Power Boost si te vei bucura de:

◉  Memorie imbunatatita;
◉ O minte mai ascutita si o procesare mai rápida si mai eficienta a informatiilor;
◉ Claritate mentala;
◉ Capacitate crescuta de concentrare si focus;
◉  Mai multa energie mentala.

  Mineralele, vitaminele, ierburile si nutraceuticele vin intr-o varietate de forme diferite, care le pot afecta intr-o proportie mare eficacitatea. In Brain & Memory Power Boost sunt incluse doar ingrediente de cea mai inalta calitate si cele mai biodisponibile:

1. Fosfatidilserina Sharp PS®, care isi pastreaza potentă mai bine decat PS obisnuit.

2. Acetil-l-carnitina HCl, care traverseaza cu usurinta bariera hemato-encefalica, spre deosebire de L-carnitina standard.

3. Extract de ginkgo biloba PureLeaf®, care este supus unor teste riguroase pentru a se asigura ca nu contine toxine, gasite in majoritatea extractelor de ginkgo.

Alergeni

Soy free

Corn free

Gluten free

Artificial additive free

Sugar free

Egg free

Nut free

 

1. Cum se ia Brain & Memory Power Boost?
Luați 4 capsule pe zi cu alimente. Aporturi mai mari pot fi benefice, insa, va rugam sa va consultati medicul curant.

2. Cat de repede isi va face acest supliment efectul?
Fiecare persoană este diferită, dar cei mai multi dintre noi ar trebui să experimenteze beneficii în decurs de două până la trei săptămâni.

3. Cui se adreseaza Brain & Memory Power Boost?
Brain & Memory Power Boost este conceput pentru toate Creierele – tineri, de vârstă mijlocie și vârstnici.

4. Cine nu ar trebui sa utilizeze Brain & Memory Power Boost?
Există unele dovezi că Ginkgo biloba poate interacționa cu medicamente anticoagulante sau antiagregante plachetare. Acest produs nu este recomandat persoanelor care iau astfel de medicamente.

Beneficii

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi la magazin